banderolë (1)

Zgjidhja e shpejtë me porosi

Sa herë të keni nevojë, çfarë të doni.

 • 24orët
  Mesazhit do t'i përgjigjet stafi profesional brenda 24 orëve.
 • 3Ditët
  Produktet e personalizuara mund të merren mostra dhe të dërgohen brenda 3 ditëve.
 • 1Ndalo
  Zgjidhje me një ndalesë për dizajne dhe sigurimin e një game të gjerë produktesh të gatshme për transport.

Të gjitha detajet janë
në ONE plan

Kategoria

Çfarë lloj kontejneri po kërkoni?

 • Kavanoza krem Kavanoza krem

  Kavanoza krem

 • Shishe kremi Shishe kremi

  Shishe kremi

 • Shishe kremi Shishe kremi

  Shishe kremi

E qëndrueshme

E qëndrueshme
zhvillim i produktit

Ne jemi duke zhvilluar në mënyrë aktive kontejnerë që përdorin lëndë të para të ricikluara, si dhe kontejnerë që mund të përdoren në mënyrë të përsëritur.

rreth paketimit RONG

RONG Packaging është një prodhues i specializuar në projektimin dhe përpunimin e ambalazheve dhe kontejnerëve kozmetikë me materialet më të mira.
Me një zinxhir të plotë furnizimi dhe objektet tona prodhuese në pronësi të plotë, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime të shkëlqyera për klientët tanë.

Burimet e blogut

Ne ju mbajmë gjithmonë të informuar për tendencat e reja.