банер (1)

Брзо прилагодено решение

Секогаш кога ви треба, што сакате.

 • 24Часови
  Стручниот персонал на пораката ќе одговори во рок од 24 часа.
 • 3Денови
  Прилагодените производи може да се земат мостри и да се испорачаат во рок од 3 дена.
 • 1Стоп
  Едношалтерско решение за дизајн и набавка на широк асортиман на готови производи за испорака.

Сите детали се
во ЕДЕН план

Категорија

Каков вид на контејнер барате?

 • Тегли за крем Тегли за крем

  Тегли за крем

 • Шише со крем Шише со крем

  Шише со крем

 • Шише со крем Шише со крем

  Шише со крем

одржлив

одржлив
развој на производи

Активно развиваме контејнери кои користат рециклирани суровини, како и контејнери што можат постојано да се користат.

за RONG пакување

RONG Packaging е производител специјализиран за дизајнирање и изработка на козметичко пакување и контејнери со најдобрите материјали.
Со целосен синџир на снабдување и нашите производствени капацитети во целосна сопственост, можеме да обезбедиме одлична услуга за нашите клиенти.

Ресурси на блогот

Секогаш ве известуваме за новите трендови.